Det nye baneforløb

Klubbens medlemmer havde længe haft et stort ønske om en mere spændende og længere bane, og det var efterhånden også blevet en gammel bane at køre på.
Samtidig ville et forbedret baneforløb kunne gøre banen meget mere publikum venlig, da man fra bakken dengang ikke kunne se hele banen. Den gamle bane var også meget tidskrævende når det kom til vedligeholdelse.
Det er efterhånden nogle år siden at det nye baneforløb blev besluttet, og siden da er vi kommet rigtig langt.
Tegningerne blev godkendt i 2009, og straks efter blev arbejdet sat i gang. Først havde vi en landmåler ude for at måle op, hvorefter alle de gamle træer blev fældet så doseren kunne komme på arbejde og lave de først spæde baner.
I starten havde vi også store ambitioner om at lave en traktortræk bane, men desværre måtte vi sande at banen ikke var lang nok.
I januar 2011 var vi kommet så langt med det nye baneforløb, at vi kunne bestille det første stræk knus asfalt til den nye folkeracebane. Samtidig fik vi også i 2011 sat autoværn op langs det meste af den nye folkeracebane.
I 2012 er der blevet arbejdet meget med dræn, for at holde vandet fra at lægge sig. Der er også blevet sat nyt autoværn op, de steder hvor der virkelig trængte samt ved starten.
Den nye rallycross bane er også ved at tage form. Vi fik leveret knust asfalt til hele den nye rallycrossbane i starten af 2012. Desværre bliver den nok først klar til start i 2013.
Vi håber at have den nye folkeracebane klar sidst på sommeren 2012. Det første løb bliver et klubmesterskab, og vi skal nok holde alle underrettede.
Det er også planen at få lavet nyt startlys, samt et bedre højtalernalæg i løbet af sæsonen 2012.
Vi vil løbende lægge billeder op i galleriet, samt skrive lidt opdateringer på hvordan det går så alle kan følge arbejdet.

Hvordan

Al arbejdet med det nye baneforløb bliver lavet af frivillige hænder, og derfor sker der noget nyt næsten hver weekend når vejret tillader det.
Har du lyst til at give en hånd med er du altid meget velkommen på Nisseringen, for hjælpende hænder kan man aldrig få nok af. Kontakt baneformanden for mere information eller se under arbejdsdage 2012.
Har du eller kender du nogen som har nogle gamle brugte materialer som kunne bruges til det nye baneforløb er du ligeledes meget velkommen til at kontakte baneformanden.

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv