Om NMK

Næstved Motor Klub (NMK) blev stiftet i 1932 og er en af Danmarks ældste og mest aktive motorklubber med egne baner til både auto og motorcykelsport. Klubben bliver alene drevet af en række personer, der alle uden nogen form for vederlag lægger et stort stykke arbejde i klubben og for motorsporten.
Næstved Motor Klub ejer selv alle bygninger og tilhørende baneareal og modtager ingen form for offentlig støtte!!

NMK er som motorklub underlagt Danmarks Motor Union (DMU), når det drejer sig om motocross og Dansk Automobil Sports Union (DASU), når det drejer sig om bilsport. NMK er ligeledes tilknyttet Dansk Idræts Forbund og Næstved Idræts Union.

NMK råder over ikke mindre end fire motocrossbaner og en autobane, og er derfor en af Danmarks største motorklubber. Der ud over findes der på banearealet et lækkert stort klubhus med tilhørende cafeteria.

Motocrossbanerne er fordelt over to maxi-crossbaner, en mini-crossbane og en micro-crossbane. På banerne køres der race helt nede fra 50 ccm. og op til de store 600 ccm. 4-takts motorer.

Autobanen er en rundbane, som er delvis asfalteret og delvis belagt med slagger og grus. På autobanen køres der race i rallycross, folkerace og crosskart.

TRÆNING: I vinterhalvåret er der træning om lørdagen for MC fra kl. 11.00-14.00. I sommerhalvåret foregår træningen for både AUTO og MC om tirsdagen fra kl. 17.00- 20.00. Se i øvrigt kalenderen.

Hvis du er vild med motorsport, hvorfor så vente?? Kom ud på Nisseringen på en træningsaften og meld dig ind i klubben.

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv