Kør selv Folkerace

Folkerace
Folkerace er først og fremmest en meget billig motorsport, men også en sjov form for motorsport med stor konkurrence og mange deltagere. Det helt specielle ved folkerace er, at man forpligter sig til at sælge sin bil efter alle åbne løb og klubmesterskaber (6000 kr. i klasse 1 og 9000 kr. i klasse 2). Man kan starte med at køre folkerace allerede det år, hvori man fylder 14 år. For at køre Folkerace kræves der medlemskab af Næstved Motorklubs Autoafdeling og en licens.

Læs vores infohæfte for Folkerace

Medlemskab
Har man besluttet sig for at ville køre folkerace kan indmelding ske tilsekretæren i bestyrelsen

Medlemskab koster årligt 875 kr. for voksne og 550 kr. for ungdomsmedlemmer inkl. Grundlicens.(Folkeracelicens)

Licens
Folkerace-licens fås ved at gennemgå et folkeracekursus, hvor regler for kørsel på bane og flagenes betydning gennemgås, ligesom der gennemgås kravene til personlig udrustning og opbygning af racerbil.
Reglerne kan findes på Dansk Automobil Sports Unions hjemmeside www.dasu.dk under Folkeracereglement. Det er ikke nødvendigt at have en Folkeracebil klar for at deltage i kurset, da kurset udelukkende er teoretisk.

Kurset er gratis for medlemmer.

Kurser afholdes typisk en lørdag i marts i Nisseringens Cafeteria. Se vores kursus kalender under menupunktet Nyttig information. Tilmelding kan ske til klubbens sekretær
Hold løbende øje NMKAs’ hjemmeside for hvornår der afholdes kurser eller kontakt sekretæren, da vi naturligvis holder et kursus mere, hvis der er tilmeldinger nok.

Racerbil
Har man ikke selv har lyst til at bygge en folkeracebil, kan man byde på en bil efter et løb eller købe en i fri handel som f.eks.: under ”Motorsport” i ”DenBlåAvis”, af en tidligere kører, under Køb/salg her på klubbens hjemmeside eller på www.folkeraceinfo.dk.

Prøv en Folkeracer
Har man ikke helt besluttet sig, om folkerace er det man vil, har man mulighed for at prøve en af klubbens folkeracebiler på Nisseringen ved en af træningsdagene. Dette kræver ikke medlemskab, men en endagslicens til dækning af forsikring m.v. Prisen for leje af en af klubbens biler (inkl. 2×3 omgange træning) er 500 kr. inkl. endagslicens. Desuden opkræver vi et depositum på 500 kr. som du får tilbage hvis du ikke beskadiger bilen.

Det er nødvendigt at lave en aftale om at prøve en af klubbens biler på forhånd, så ønsker du dette så kontakt venligst sekretæren.

Øvrige oplysninger og links
Klubbens øvrige aktiviteter ses under ”Kalender” på forsiden. På disse dage er du også velkommen til at besøge Nisseringen, og eventuel få en nærmere snak om tingene med nogle af kørerne.

Dansk Automobil Sports hjemmeside
www.dasu.dk
Årets reglement (279D) udkommer medio februar med seneste ændringer/tilføjelser.

Har du/I yderligere spørgsmål, så er du/I velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv